interieur

Uz osnovnu djelatnost tvrtke, arhitektonsko projektiranje, odlučili smo hrvatskom tržištu ponuditi i nekoliko kvalitetnih časopisa. Prvi korak na tom putu bio je časopis Ingenieur, besplatan poslovni čaospis o arhitekturi i graditeljstvu. Okupili smo mlad i stručan tim i zagazili u nesiguran teren hrvatskog izdavaštva.

Časopis Ingenieur već neko vrijeme stiže na adrese hrvatskih projektanata, arhitekata i graditelja, a popis onih koji ga naručuju svakim je danom sve duži.

Ohrabreni uspjehom našeg prvog časopisa, odlučili smo, na jedan način završiti priču o izgradnji doma, poslovnog prostora i sličnih objekata.

Od veljače će, uz Ingenieur, na adrese zainteresiranih stizati još jedan časopis iz naše radionice. Riječ je o časopisu Interieur, na čijim stranicama ćemo donositi novosti iz svijeta unutarnjeg uređenja, vijesti iz svijeta i korisne podatke o sajmovima, izložbama, novim kolekcijama i sl.

Nadamo se da će časopis Interieur, jednako kao i njegov prethodnik, naći svoju publiku u Hrvatskoj. Da bismo to osigurali potrudit ćemo se, kao i dosad, pronaći zanimljive teme i malo poznate detalje o njima.

Na linku www.interieurpress.com možete pogledati novo ruho naših časopisa.

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17