arenaIngra je odlučila raspisati međunarodni natječaj za prodaju zagrebačke Arene, a zainteresirani kupci imaju mjesec dana da se jave s najboljom ponudom.
Ingra će u petak ujutro objaviti međunarodni natječaj za prodaju zagrebačke Arene. Tom odlukom je završila svoje dugotrajno prepucavanje s Gradom Zagrebom i Zagrebačkim holdingom.
Neslužbeno se doznaje kako natječajem želi testirati stvarnu vrijednost objekta budući da ih dosadašnje ponude koje su dobivali izravnim kontaktima nisu zadovoljavale. No žele i poslati poruku Zagrebu, Vladi i Zagrebačkom holdingu da su obveze dužni podmirivati na vrijeme.

Usprkos takvim stavovima nitko ne može sa sigurnošću reći da Ingra neće prodati Arenu u slučaju da dobije dobru ponudu.

Prema pisanju Poslovnog dnevnika, unatoč činjenici da prodaja u ovom trenutku ne bi bila laka, u Ingri smatraju kako je riječ o objektu čiji su funkcionalnost i prihod već dokazani, a tome u prilog ide i lokacija. U Gradu Zagrebu su, pak, viješću bili šokirani.
"Nitko nas nije obavijestio o prodaji Arene Zagreb iako se i to spominjalo u neslužbenim razgovorima. Ne znamo ni razloge zbog kojih se Ingra odlučila na takav potez jer plaćamo redovito sve obveze. Proučit ćemo i ugovor koji je sklopljen kako bismo vidjeli postoji li ta mogućnost", rekao je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović.
Dogradonačelnik Ivo Jelušić također nije znao za Ingrinu namjeru.
"Mi smo ugovor potpisali s Ingrom i ne vjerujem da to mogu uraditi bez naše suglasnosti", izjavio je Poslovni.
Da na prodaju Ingra nema pravo smatra i direktor Arene Zdenko Antunović, koji tvrdi da nastavlja normalno raditi.

Izvor: Net.hr

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17